Chordtela Raiso Dadi Siji

Official Music Video from Nella Kharisma Feat Gerry Mahesa Raiso Dadi Siji Subscribe MPR Channel here. F Em pesenku yo mung siji.


Lirik Lagu Dan Chord Gitar Kunci Gitar Lagu Menepi Chordtela

F cubo dilit wae G kowe dadi aku.

Chordtela raiso dadi siji. Em Am nanging aku rapopo. C G Am matahari seng nggawe anget awakku Dm A G nalika. Capo di fret 3 Intro.

F G – F Em Am Dm Em F G. Chord Sarah Brilian feat. Arief Citenx – Ra Iso Dadi Siji Official Musik VideoTitle.

I am actively working to ensure this is more accurate. Am Em kepastianmu tekan saiki. G aku kudu pasrah.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Raiso Dadi Siji. C G Am Em F G C.

Kunci Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. BPM Tempo of the track in beats per minute. C G Am G mugo koe.

C G Am wes cukup. F G Em Am Dm G C. Wes raiso dadi siji.

Am G Dm Am Am keronto rosone loro G sak wise tok tinggal lungo Dm ning batin nangis Am rosone koyo di iris. Dm G mung koe sing tetep ono C senajan tak gawe kuciwo. Dm C aku nyuwun lalekno sing wingi.

F Fm aku raiso nompo. This data comes from Spotify. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Am sing tak sayang mung sliramu G wis tego ninggalke aku Dm nelongso tenan Am kasmaran marang sliramu. Am Em Senadjan aku wes nduwe Am Em Bojo seng sak tenane Am Em Nanging aku tresnone F E yo mung. Dm G aku mung nduwe roso tresno.

F G C aku lan koe raiso dadi siji. C G Am rembulan kae seng dadi saksi Dm A G nalikane dewe durung dadi siji Em Am awan wengi amung biso nitip salam Dm D G angin tulong sampekno kangen iki. Am Am Sun lan riko duwe demen Dm Sun lan riko duwe kangen Dm Sun lan riko duwe impi F Am Mergo sun lan riko siji Am Am Sun lan riko duwe roso Dm Sun lan riko nono bedo Dm Sun lan riki duwe ati F Am Mergo sun lan riko siji G Nono hang biso menggak Am Karep isun lan riko.

F G C C7 mergo aku wes ono seng nduwe. Am Roso ati ra tenang Em mikirke selingkuhan Am Tansah tak awang-awang. Am Em Aku tresno ro kowe Am Em Tresno sing saktenane Am Em Kabeh wes tak kekke F E Ro koweatine.

Key Key of the track. Kunci Gitar Sarah Brilian feat. Am Em Nadyan aku wes nduwe Am Em Bojo sing sak tenane Am Em Nanging aku tresnone F E Yo mungro kowe.

Dm G C sing mbiyen tresno saiki arep lungo. C C7 loro rasane. Raiso Dadi Siji.

C G C cincin iki sing mbiyen nyekseni. Em lilakke kowe aku Am pancen uwes kalah. F pangapuranen aku koyo C Am gedene tresnamu.

F G Em jane sido sayang ora A Dm opo pancen wis ra. First number is minutes second number is seconds. Length Length of the track.

Am Em nadyan aku wis nduwe Am Em bojo sing sak tenane Am Em F E nanging aku tresnone yo mung ro kowe. Capo di fret 2 Intro. C G Am G mas.

Ikhlas nompo opo anane. G C wingi kui. F pancen kudu pisah.

Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian ft Stress Royal Official VideoLirik Lagu Raiso Dadi Siji – Stress Royal Ft Sarah BrilianVerse1Aku tresno ro koweTresno se. Dm E Am A Dm G Gm C FFmG. C G Em-E tak pasrahke kabeh ati.

Teens Kids Website. Stress Royal – Raiso Dadi Siji. Am Em nadyan aku wis nduwe Am Em bojo sing sak tenane Am Em F E.

C G Am Em F G C. Kunci Gitar BamzZ ft. Capo di fret 4 Intro Am.

CAPO 1 INTRO Am Em Am Em Am Em aku tresno ro kowe Am Em tresno sing saktenane Am Em F E kabeh wis tak kekke ro kowe atine. Capo di fret 1 Intro Am Em Am Em Am Em aku tresno ro kowe Am Em tresno sing saktenane Am Em F E kabeh wis tak kekke ro kowe atine. Am Em Am Em Am Em Aku trisno ro kowe Am Em Tresno sing saktenane Am Em Kabeh wes tak kekke F E atiku.

Raiso Dadi Siji Kota Yogyakarta. Em Am jelas kowe lungo. C Am koe arep lungo.

Em piye rasane ati iki Am kelangan sliramu. Em Am sing tau dadi saksi. Stress Royal Raiso Dadi Siji dengan chord diagram versi lebih mudah.

Dm G sak pungkurmu. Em Dm G raiso tak apusi. Dm G aku ro kowe raiso dadi siji.

Dm G C tulung. F G derese banyu moto. F Fm C crito iki uwes tak rampungi.

Posted on 5 Oktober 2020 by chordesia. Inna Mutma – Tresno Ra Kudu Nduweni. Kunci Gitar Rina DP – Dadi Siji.

Bekijk de profielen van mensen met de naam Oraiso Dadi Siji. Dm G kowe dadi. Capo di fret 1 Intro.

C Em tak tunggu tak enteni. If the track has multiple BPMs this wont be reflected as only one BPM figure will show. Ra Iso Dadi SijiArtist.

Stress Royal – Raiso Dadi Siji. F G C G ngapuranen aku yen ra crito. Stress Royal Raiso Dadi Siji.

Kunci Gitar Demy – Dadi Siji. Eny Sagita Ft. Eny Sagita Ft Stress Royal – Raiso Dadi Siji Chord Original.

Registreer je op Facebook om aan te sluiten bij Oraiso Dadi Siji en anderen die je misschien. Iki Am Em mung dinggo kowe sing tak tresnani F G Em tapi atiku wis ngerti A Dm tresno ra kudu nduweni G C raiso dadi siji.


Lirik Lagu Dan Chord Gitar Kunci Gitar Lagu Menepi Chordtela


Chord Lagu Wegah Kelangan


Chord Kunci Gitar Raiso Dadi Siji Stress Royal Ft Sarah Brilian Calonpintar Com


Lirik Lagu Dan Chord Gitar Kunci Gitar Lagu Menepi Chordtela


Chord Maafkan Aku Enda Chordtela


Lirik Lagu Dan Chord Gitar Kunci Gitar Lagu Menepi Chordtela


Lirik Lagu Ungu Sayang Kunci Gitar


Lirik Lagu Dan Chord Gitar Kunci Gitar Lagu Menepi Chordtela


Chord Lagu Wegah Kelangan